Van der Putten Advocaten

Gespecialiseerd in het Strafrecht, het Personen- en Familierecht en Jeugdrecht.

Strafrechtadvocaat | Familierechtadvocaat in Goirle

Van der Putten Advocaten is een samenwerkingsverband tussen mr. W.J.M. van der Putten en mr. D.P.J. van der Putten, welke ieder als zelfstandig werkend advocaat zijn verbonden aan het samenwerkingsverband. Van der Putten Advocaten is gespecialiseerd in het Strafrecht, het Personen- en Familierecht en het Jeugdrecht. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle aanverwante rechtsgebieden, zoals bestuursrecht, sociale zekerheidsrecht, huurrecht en arbeidsrecht.

Dhr. mr. W.J.M. van der Putten heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht en criminologie. Als strafadvocaat heeft mr. van der Putten al meer dan 30 jaar ervaring en behandelt alle soorten strafzaken, waaronder onder andere drugszaken, geweldsdelicten, diefstal, fraude, zedenzaken en levensdelicten.

Mr. W.J.M. van der Putten is zeer vasthoudend, betrokken en gedreven.

Mr. W.J.M. van der Putten staat bekend om zijn kennis van het strafrecht en strafprocesrecht. Hij is lid van Beroepsvereniging NvSA, Nederlandse Vereniging Van Strafrechtadvocaten.

Rechtsgebieden

Van der Putten Advocaten is gespecialiseerd in Personen- en familierecht, Strafrecht en Jeugdrecht, maar u kunt bij Van der Putten Advocaten ook terecht voor alle aanverwante rechtsgebieden en de algemene praktijk waaronder het Burgerlijk recht en Bestuursrecht.

Personen- en familierecht

Onderwerpen binnen het personen- en familierecht waarbij Van der Putten Advocaten u kan bijstaan:

  • echtscheiding
  • verbreking van de samenwoning
  • boedelscheidingen
  • kinderalimentatie
  • partneralimentatie
  • omgangsregeling
  • erkenning en vaststelling vaderschap.

Van der Putten Advocaten biedt juridische bijstand en deskundig advies door een betrokken advocaat.

Strafrecht

Wanneer u voor het eerst te maken krijgt met het strafrecht, wordt u geconfronteerd met tal van uitdagingen, en het is cruciaal om advies in te winnen. Indien u wordt aangehouden en ondervraagd, heeft u de mogelijkheid om via de politie uw eigen voorkeursadvocaat in te schakelen.

De kosten hiervan worden vervolgens vergoed door de overheid. Het kan ook voorkomen dat u betrokken raakt bij het strafrecht door middel van een strafbeschikking of een dagvaarding. In deze situaties is het eveneens essentieel om een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in te schakelen om u grondig voor te bereiden en u te vertegenwoordigen tijdens de zitting.

Jeugdrecht

Voorkomende onderwerpen binnen het Jeugdrecht:

– ondertoezichtstelling
– uithuisplaatsing van minderjarige kinderen
– juridische bijstand in procedures bij de rechtbank
– bijstand aan jongeren die vastzitten. Bijstand van minderjarigen is vaak kosteloos.

Contact

Websitehttp://www.vanderputtenadvocaten.nl
AdresgegevensTilburgseweg 213
5051 AG Goirle
Telefoon: 013 468 42 01
Mobiel: 06 23 73 82 35
Emailinfo@vanderputtenadvocaten.nl
LandNederland