Advocatenkantoor Kloppenburg

Het kantoor voert een algemene praktijk met rechtsgebieden als familierecht, arbeidsrecht en huurrecht.

Algemene advocatenpraktijk in Rotterdam

Rechtsgebieden

Het kantoor voert een algemene praktijk hetgeen inhoudt dat u zowel op het terrein van het burgerlijk-, het bestuurs- en het strafrecht kunt worden bijgestaan. Voorbeelden: echtscheiding, ontslag, jeugdrecht, bestuursrecht en ontruiming woning.

De belangen van de cliënt staan altijd voorop. Dit houdt onder meer in dat altijd een kosten-batenanalyse wordt gemaakt. Een minnelijke regeling of schikking heeft daardoor vaak de voorkeur boven een procedure. Is een procedure echter onafwendbaar dan wordt het uiterste uit de zaak gehaald.

Het kantoor staat verder voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid, duidelijkheid en zeer scherpe tarieven. Het kantoor verleent ook juridische bijstand aan cliënten die in aanmerking komen voor een toevoeging in de kosten voor rechtsbijstand (voorheen pro deo).

Doelstelling van het kantoor is om de gehele regio Rotterdam-Rijnmond te bestrijken, dus naast de gemeente Rotterdam tevens de diverse randgemeenten zoals Nissewaard, Barendrecht, Albrandswaard Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Schiedam en Vlaardingen.

Medewerkers (advocaten)

Mr. M.P. Kloppenburg (Chiel)

Mr. E.B. Jobse (Errol)

Bereikbaarheid

Het advocatenkantoor Kloppenburg van mr. M.P. Kloppenburg is gevestigd aan de Strevelsweg 700, Unit 410, Rotterdam, op loopafstand van metrostation Zuidplein.

Meer advocaten in Rotterdam

Contact

Websitehttp://www.AdvocatenkantoorKloppenburg.nl
AdresgegevensAdvocatenkantoor Kloppenburg
Strevelsweg 700, Unit 410 
3083 AS Rotterdam
Telefoon: 010 4863050
Mobiel: 06 14836133
Emailinfo@advocatenkantoorkloppenburg.nl
RechtsgebiedenDiefstal, Doodslag, Drugsdelicten, Geweldsdelicten, Hennepplantage, Jeugdstrafrecht, Moord, OM zitting, Oplichting, Uitingsdelicten
LandNederland